Info Generale GalATI 2024

 1. Format şi locaţie eveniment

Manifestarile din cadrul GalATI 2024 se vor desfășura în perioada 24 – 26 Octombrie 2024 cu prezență fizică la Hotelul VEGA din Galați, dar și cu transmisia ONLINE a lucrărilor. Platforma folosită pentru transmiterea ONLINE va fi ZOOM, iar datele de conectare vor fi transmise cu câteva zile înainte de startul manifestării. Locurile cu participare fizică sunt limitate, iar ocuparea acestora pe parcursul evenimentului se face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Nici o rezervare a locurilor cu participare fizică nu este posibilă.

Este, de asemenea, posibil ca anumite secţiuni de program sa fie doar cu prezență fizică, altele doar cu participare online. Nu toate secţiunile de program sunt dedicate tuturor categoriilor profesionale invitate la eveniment. Participanţii sunt invitaţi să urmărească programul știinţific final afisat pe acest website de către organizatori și să-și personalizeze experienţa la GalATI 2024.

 

2. Workshop-uri ȋn cadrul GalATI 2024

Conferința GalATI 2024 este manifestarea ştiințifică principală. Înregistrarea şi accesul la workshopurile din cadrul GalATI 2024 se realizează doar cu ȋnregistrarea prealabilă sau simultană la Conferința GalATI 2024. Orice ȋnregistrare la unul dintre workshopuri care nu are ca ȋnregistrare prealabilă sau simultană ȋnregistrarea la Conferinta GalATI 2024 va fi invalidată, fără obligativitatea organizatorilor de returnare a taxelor achitate.

 Workshopurile se desfăşoară doar cu participare fizică, NU şi cu participare online.

  3. CHECK-IN la GalATI 2024

  La începutul lunii octombrie 2024 se va deschide check in-ul pentru participarea la GalATI 2024. Vei putea să optezi pentru participarea onsite sau online, pentru printarea ecusonului de participant sau pentru primirea linkului de conectare pentru vizualizarea online.

  Te vom anunța din timp pe e-mailul pe care l-ai folosit la înregistrare sau prin sms pe numărul de telefon.

  4. Participarea la eveniment și creditarea profesională EMC

  Participarea la GalATI 2024 în formatul decis de Organizatori este o condiție pentru obținerea certificatului de participare/absolvire. Certificatele de participare/absolvire sunt purtătoare de credite profesionale dacă participanții îndeplinesc condițiile din regulamentul evenimentului.

  Conferința şi workshopurile din cadrul GalATI 2024 vor fi fiecare creditate EMC individual de catre Colegiul Medicilor din Romania şi OAMGMAMR.

  Participanții care nu se califică pentru obținerea certificatelor cu credite EMC, dar ȋndeplinesc condiția de prezență, vor putea obține, la cerere, certificate de participare fără credite EMC.

  5. Anularea participării la GalATI 2024

  Dreptul de anulare a înregistrării indiferent de motivul invocat este valabil pentru o perioadă de 14 zile de la data înregistrării, iar taxa de participare achitată va fi rambursată integral.

  Nici o rambursare nu va fi permisă după expirarea perioadei de 14 zile de la înregistrare, indiferent de motivul care stă la baza solicitării.

  Orice schimbare de nume în cadrul unei înregistrări prespune plata unei taxe de 100 de lei.

  Solicitările de anulare se realizează către operatorul manifestării, Focus Event, numai în scris, în secțiunea contact .

  PROFESSIONAL CONGRESS ORGANIZER